Παραλία “Λιλέικα”

Όμορφη, αμμώδης παραλία με βότσαλα στην περιοχή Λιλέικα, ακριβώς κάτω από τις σουίτες μας. Αν ψάχνετε για ένα πιο απομονωμένο μέρος για να χαλαρώσετε, αυτό είναι το ιδανικό. Βυθιστείτε στο κρυστάλλινο νερό και νιώστε οτι ο παράδεισος σας ανήκει.

Παραλία “Πόρτες”

Βρίσκεται στη νότια πλευρά του παράλιου Άστρους και μόλις 3 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο. Ονομάστηκε μετά την περιοχή των Πορτών Μελιγούς, όπου ένα μέρος του ήταν το στόμα του πλέον ανύπαρκτου ποταμού Μουστού. Η παραλία αποτελείται από άμμο και βότσαλα με σχετικά βαθιά και καθαρά νερά. Η παραλία είναι δημοφιλής με πολλούς επισκέπτες που επιθυμούν να κάνουν θαλάσσια σπορ, καθώς συχνά υπάρχουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή. Ένα πλεονέκτημα αυτής της παραλίας είναι τα άφθονα δέντρα Ευκάλυπτου που προσφέρουν τη γενναιόδωρη σκιά τους. Επιπλέον, υπάρχει καντίνα σε όσους έχουν ανάγκη από δροσιστικό αναψυκτικό όπως σάντουιτς, παγωτά και καφέ.

Παραλία “Ανάβαλος”

Μια από τις πολλες, ήσυχες παραλίες που μπορείτε να συναντήσετε στο δρόμο από το Άστρος στην Αργολίδα, μετά το Κιβέρι και πριν από το Ξηροπήγαδο. Η παραλία βρίσκεται στα όρια των δύο περιοχών και προσφέρει άμμο και καθαρό νερό, αφού πήρε το όνομά της από την υποβρύχια πηγή γλυκού νερού του Αναβαλού που μετακινείται στην Κυνουρία και την Αργολίδα. Στην περιοχή υπάρχει η γυναικεία μονή της Αγίας Μακρίνας (αδελφή του Αγίου Βασιλείου) που άρχισε να κτίζει το 1971 στην Επισκοπή Αργολίδας και σήμερα υπάρχουν παιδικές κατασκηνώσεις. Το μοναστήρι γιορτάζει στις 19 Ιουλίου. Σήμερα υπάρχουν 12 μοναχές και η μητέρα Μακρίνα

Παραλία “Αρκαδικού Χωριού”

Αυτή η παραλία ανήκει στο πολύ όμορφο χωριό της Αρκαδίας που μπορεί να βρεθεί κάποιος όταν ταξιδεύει στον Άγιο Ανδρέα προς Λεωνίδιο, σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρων από το χωριό. Πρόκειται για μια παραλία με βότσαλα και είναι βασικά ένας μικρός όρμος μήκους 110 μέτρων. Η θάλασσα είναι καθαρή, αρκετά βαθιά και είναι εύκολα προσβάσιμη μέσω ενός μικρού μονοπατιού. Οι εγκαταστάσεις είναι λίγες, καθώς μόνο οι τουαλέτες, τα ντους και οι κάδοι σκουπιδιών είναι διαθέσιμες. Μια πολύ καλή επιλογή για να απολαύσετε το μπάνιο σας σε ένα καταπράσινο τοπίο.

vasilisragkos_003ff769Παραλίες