ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ & ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

Άστρος & Ναύπλιο

Εκτός από την εκπληκτική στιγμή που μπορει να σας προσφέρει το Blue Horizon Suites, υπάρχουν πολλές δραστηριότητες γύρω από την περιοχή του Άστρους και του Ναυπλίου.Ένας ιδανικός προορισμός για ρομαντικές εξορμήσεις και παράκτιες εκδρομές.

Διαβάστε Περισσότερα

Παραλίες

Η Πελοπόννησος έχει πολλές εξωτικές και εξαιρετικής ποιότητας παραλίες που ταιριάζουν σε κάθε γούστο. Εύκολα προσβάσιμες, μερικές από αυτές πλήρως οργανωμένες αλλά και απομονωμένες. Ιδανικές για οικογένειες αλλά και για ζευγάρια.

Διαβάστε Περισσότερα

Ιστορικά Μνημεία & Αξιοθέατα

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Πελοπόννησος είναι γεμάτη από αρχαία ιστορία και γοητεύει κάθε επισκέπτη με τους αρχαιολογικούς της χώρους. Χαρακτηρίζεται από την παρουσία αρχαίου πολιτισμού και ιστορικών μνημείων και για αυτόν ακριβώς τον λόγο οι περιοχές της Πελοποννήσου αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής ιστορίας.

Διαβάστε Περισσότερα

Σημεία Ενδιαφέροντος

Αν θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά των τοπίων, τότε έχουμε επιλέξει τον καλύτερο προορισμό για εσάς …

Διαβάστε Περισσότερα

Μουσεία

Σε κοντινή απόσταση από τα αρχαία αξιοθέατα βρίσκονται τα καλά εγκατεστημένα μουσεία, όπου οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν πολλά ευρήματα.

Διαβάστε Περισσότερα

Μοναστήρια

Τα μοναστήρια της Πελοποννήσου είναι μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα μοναστήρια στην Ελλάδα. Βυζαντινές εκκλησίες, υπέροχες εικόνες και πανέμορφα τοπία κάνουν τα μοναστήρια στην Πελοπόννησο έναν από τους κορυφαίους προορισμούς κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας εδώ.

Διαβάστε Περισσότερα
vasilisragkos_003ff769Δραστηριότητες & Αξιοθέατα